Skogsaktuellts webb-TV


Skogsaktuellt har en egen Youtube-kanal där vi publicerar videoinslag från olika händelser, bland annat mässor och reportage.

Vi har bland annat varit på:
SkogsElmia 2011
Hindersmässan 2011

Vi visar även inskickat material från våra läsare. De filmerna ser du nedan.

Här kan du skicka in ett eget videoklipp »


Komatsu utökar fordonsflottan


Förra veckan bjöd Komatsu forest i Umeå in till pressvisning där man visade upp den nya skördaren 931XC och skotaren 975. Även uppdaterade skotarna 855 och 895 deltog i maskinshowen.

Trädfällning


Christer, Mikael och Mattias från Champs of Logging visar på SkogsElmia 2015 för Stefan Ljungdahl och Mattias Malmgren från Skogsaktuellt hur vindfälle mot kraftledning kan avlägsnas på säkert sätt.

Hästar


Med på SkogsElmia 2015 var Jenny Olofsson med sin häst Lilla My och Agne Arnesson med sina hästar Maxe och Pälle. De visade upp hästskogskörning med redskap från Niklassons ATV. När vi på Skogsaktuellt träffade dem bad vi dem visa oss samspelet mellan häst och människa. Vi fick en makalös förevisning i kommunikation, kraft och precision när Agne och hans hästar först backade upp hela skogsvagnen på en trailer och Jenny sedan visade hur hon och Lilla My flyttar en stor stock, en halv centimeter i taget! Agne och Jenny berättar också i filmen om hur de tränar med sina hästar.

Grävmaskin


Jan-Erik Nilsson från Söderberg & Haak berättar om erfarenheterna av att visa grävmaskiner på Skogselmia 2015 samt ger oss en introduktion till JCB 86-C. Reportrar Stefan Ljungdahl och Mattias Malmgren, Skogsaktuellt. Boel Trulsson från Söderberg & Haak på andrakameran.

Farma


Vi samtalar med Farmas vd Peter Kastberg om SkogsElmia 2015 och den nya drivna huggarvagnen Farma T9 4WD. Reportrar Stefan Ljungdahl och Mattias Malmgren, Skogsaktuellt.

Skogsaktuellt WebbTV - Skotar-VM 2013 på Elmia Wood den 6 juni


Snart avgörs finalen i skotar-VM på Elmia Wood. Se hur den regerande världsmästaren Martin Svensson ser på sina chanser

Elmia Wood 2013 har öppnat


via YouTube Capture

Lantbruksmässan i Lidköping 2013


WebbTV - Lantbruksmässan i Lidköping lockade drygt 8 000 besökare till premiärmässan.

SA BalaAgri Hindersmässan2013


Trots bitande kyla var det många som ville se när Bala Agri visade sin Vedkombi 370 på Värm-Dal & Traktorservice när Hindersmässan gick av stapeln i och runt Örebro.

Timbersport


Pontus Skye från Dalarna är en av medlemmarna i det svenska landslaget i Timbersports. Flera gånger i veckan tränar han i den specialbyggda ladan på gården för att kunna ta upp kampen med den absoluta världstoppen.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste