Eco Log tar över försäljningen

Svenska skogsmaskintillverkaren stärker och koncentrerar sin försäljningsorganisation genom att förvärva Eco Log Försäljning AB (ELFAB).

Eco Log-skördare. Foto: Eco Log

Eco Log har stadigt ökat sin försäljning de senaste två åren och nu växlar man upp den delen av företaget genom att köpa det svenska försäljningsbolaget Eco Log Försäljning AB – ELFAB.

– Vi har länge haft ett nära och bra samarbete med Eco Log. Att vi nu ingår i samma organisation känns som en självklar lösning som gör att vi kan fortsätta vår utveckling tillsammans. Framför allt så kommer försäljning och eftermarknad arbeta närmare varandra vilket jag är övertygad om att kunderna kommer att märka och uppleva som positivt framöver, säger ELFAB:s vd Magnus Sandström i en kommentar till media.

Eco Log Försäljning AB startade sin verksamhet 2015 och har idag 14 anställda. Huvudkontoret ligger i Nyhammar och företaget säljer nya och begagnade maskiner från Eco Log på den svenska, norska och danska marknaden.

Under de senaste två åren har många nya tjänster tillsatts för att stärka och utveckla allt från konstruktion och produktion till eftermarknad. Förvärvet av ELFAB ser Eco Logs VD, Anders Gustafson, som ytterligare en del i att stärka den egna organisationen och samtidigt komma ännu närmare slutkunden.

Pierre Kjellin
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktion@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 14 november 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste