Nöjda utställare på SkogsElmia

Över 300 utställare från 21 länder njöt tillsammans med 20 438 besökare av en fin mässa i huvudsakligen mycket bra väder. Skogsaktuellt fick en pratstund med några utställare strax före mässans stängning.

Mattias Pontén, mässansvarig SkogsElmia

Vad har du för känsla så här i slutet av mässan?

– Det har fungerat mycket bra med parkeringar och mycket av mässprogrammet har fungerat mycket bra. Jag får en postiv bild av de utställare och besökare som jag pratat med, berättar Mattias.

– Det är också kul med de här småskaliga maskinerna. De har kört mycket demonstrationer och det har dragit mycket folk, avrundar Mattias.

Lyckat Skogselmia, hör mässansvariges tankar om mässan

 

 

Pierre Wremborn, Weimer

– Vi sålde nog mer under torsdagen än under hela förra SkogsElmia. Det var fantastiskt bra, inleder Pierre Wremborn vårt samtal.

Har ni sett någon effekt av barkborreproblemen?

– Nej, inte som man kan tro. Vi hade ju barkborrarna redan förra sommaren. Det har inte varit så mycket diskussioner om det som man kan tro, berättar Pierre.

Jonas Quennerstedt, Qvennes Skog & Maskin AB

Hur uppfattar du mässan?

–Totalt har det varit mycket bra. Det är många intressenter på småvagnar. ATV-bågen verkar vara mycket intressant för många. Jag har halva Sverige som mitt område för den.

Det är många ATV-vagnar. Tycker du kunderna blir förvirrade av det eller har ni några härliga USP:ar (unika konkurrensfördelar)?

– Vi har ju kvalitetsvagnar. Avesta är svenskbyggt, har funnits i många år och har tio års garanti, avslutar Jonas.

 

Stefan Ljungdahl
Stefan Ljungdahl
Tel: 019-16 61 34
E-post: stefan@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades lördag den 29 juni 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Relaterat

Senaste