Ny försäljningschef på Malwa

Tobias Ettemo är från och med 1 december ny global försäljningschef på Malwa Forest. 

Tobias Ettemo är ny försäljningschef för Malwa Forest. Foto: Malwa Forest AB

I sin nya roll kommer Tobias Ettemo att leda Malwas försäljningsteam och utveckla företagets globala säljstrategier. Han kommer även att arbeta operativt med försäljning och kundrelationer i norra Sverige.

− Med erfarenheter och insikter från både den nationella och internationella skogsmaskinssektorn kommer Tobias vara en nyckelkomponent i Malwas framtida expansion. Vi är övertygade om att hans ledarskap kommer ge extra kraft åt vårt försäljningsteam och bidra till vårt långsiktiga framgångsrika arbete, säger Malwas vd Hans Lindberg i ett pressmeddelande.

Tobias Ettemo kommer närmast från en roll som produktchef för skördare och skördaraggregat på Komatsu Forest. Han har även arbetat på Ålö som produktchef för frontlastare med fokus på den internationella marknaden. Han är utbildad skogsmästare vid SLU. 

Malwa grundades 2009 och utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner med fokus på skonsamt skogsbruk. Modellprogrammet består av professionella skördare, skotare och kombimaskiner. Företaget beräknar att mer än varannan maskin från Malwa säljs på exportmarknaden. Utveckling och tillverkning sker i Skene i Västergötland. 2022 omsatte Malwa Forest AB drygt 126 miljoner kronor. 

Pär Andersson
Pär Andersson
Tel: 073-925 05 41
E-post: par@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades söndag den 03 december 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste