Nytt extraljus för tunga fordon

Strands Lightning Division har släppt ett nytt extraljus på marknaden. Siberia Night Ranger White passar bilar, lastbilar och tyngre fordon.

Nya Siberia Night Ranger White är 228,6 mm i diameter. Foto: Strands Lightning Division

Tillverkaren har satsat på en tilltalande design och framhåller den helvita utformningen som man menar ger fordonet ett skräddarsytt utseende. Siberia Night Ranger White är byggd av slitstarka material. Linsen är gjord av transparent polykarbonat, vilket enligt tillverkaren gör den i princip okrossbar och skyddar dioderna från repor och alla typer av väderförhållanden. Aluminiumhuset tål även salt och andra påfrestningar från hårt klimat, skriver Strands Lightning Division i ett pressmeddelande.

Man uppger också att installationen ska vara enkel. Extraljuset monteras med medföljande monteringsfäste, skruvar och 0,5-meterskabel. Anslutningen sker med DT-4-kontakten som också ingår. Siberia Night Ranger White passar bilar, lastbilar och tyngre fordon, enligt tillverkaren.

Pär Andersson
Pär Andersson
Tel: 073-925 05 41
E-post: par@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 05 september 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Klimathoppet fälldes av granskningsnämnden, men av fel anledning

LEDARE Det finns en tilltagande vilja i miljörörelsen att jämställa koldioxid och metan från till exempel bioenergi, djur och mat med koldioxid och metan från utvinning och förbränning av fossila bränslen. Det är så dumt att man lätt kan bli stum av förundran och har svårt att ta det på allvar. Även i public service dyker sådana uttalanden upp ibland. Det är ytterst viktigt att vi inte låter de normaliseras.

Kommentera