Tina Thörner blir chef på Moelven

Tina Thörner tillträder tjänsten som HR-chef på Moelven Edanesågen AB i september.  Bolaget har 109 anställda och befinner sig mitt i sin största investering någonsin.

Tina Thörner är sedan i våras bosatt i Arvika, hemma i Värmland. Foto: TT

Utöver sin starka karriär som rallykartläsare, efterfrågad föreläsare och projektledare har Tina Thörner löpande utbildat sig och förkovrat sig i de ämnen som ligger henne varmt om hjärtat och där hon har sett att hon kan fortsätta göra skillnad. Intresset för HR området och möjligheten att applicera sina kunskaper och erfarenheter inom just det väcktes för något år sedan, och i juni tog Tina sin examen som certifierad personalvetare. 

Kommer med engagemang

– Tina Thörner kommer med sitt engagemang, sin kunskap och erfarenhet samt teoretiska grund bidra till stor skillnad för vår organisation i den spännande kulturresa vi står inför i samband med vår investering och vikten av att driva samt utveckla våra HR-processer. Tinas filosofi går hand i hand med Moelvens aktiva medarbetarskap och aktiva ledarskap. Att hon dessutom har ett stort säkerhetsfokus, hög grad av teknisk förståelse och ett hållbarhetsfokus gör att hon kommer bidra med stor nytta i vår organisation. Jag glädjer mig till vårt samarbete och hälsar henne varmt välkommen till Edanesågen och Moelven, säger vd Lars-Erik Klas, i ett pressmeddelande.

Tina Thörner är sedan i våras bosatt i Arvika och tillträder tjänsten i september.

– Jag är så oerhört tacksam att få möjligheten att vara en pusselbit i den beundransvärda satsning som Moelven gör i mitt älskade Värmland. För mig har det alltid varit ett välmående och synkroniserat TEAM, som har kul tillsammans som skapar framgångarna. Nu ser jag fram emot att få bidra på alla sätt till utvecklingen och att tillsammans med den övriga organisationen vara med och navigera Moelven Edanesågen in i den önskade framtiden, säger Tina Thörner.

 

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 15 augusti 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Klimathoppet fälldes av granskningsnämnden, men av fel anledning

LEDARE Det finns en tilltagande vilja i miljörörelsen att jämställa koldioxid och metan från till exempel bioenergi, djur och mat med koldioxid och metan från utvinning och förbränning av fossila bränslen. Det är så dumt att man lätt kan bli stum av förundran och har svårt att ta det på allvar. Även i public service dyker sådana uttalanden upp ibland. Det är ytterst viktigt att vi inte låter de normaliseras.

Kommentera