Imorgon inleds den stora skogsmässan på Solvalla

Klockan 09:00 imorgon, torsdag öppnar Swedish Forestry Expo portarna till travbanan på Solvalla i Stockholm. Här visas produkter och tjänster som i huvudsak är relevanta för det professionella skogsbruket.

Att gå in på Solvalla är helt gratis för besökare. Anledningen till att mässplatsen blev Solvalla har att göra med tillgängligheten för besökare, både från hela Sverige och andra länder.  Foto: Ann-Louise Larsson

Swedish Forestry Expo är en helt ny mötesplats för det professionella skogsbruket. Mässan är skapad av branschföreningen MaskinLeverantörerna och dess medlemmar inom skogsmaskinsektorn, John Deere, Ponsse, EcoLog, Komatsu och Rottne.

På en överskådlig yta kommer mässbesökarna hinna se och uppleva alla utställare på Swedish Forestry Expo.  I kombination med de seminarier och möten som arrangeras på mässan blir Swedish Forestry Expo en helt ny arena för det professionella skogsbruket, menar Swedish Forestry Expo.

Utställarlistan är lång, ungefär 150 olika utställare kommer finnas på Solvalla, alla med produkter eller tjänster som är relevanta för det professionella skogsbruket.

Mässan håller på från och med torsdag 1 juni till 3 juni. Mer om mässan och en utställarlista kan man hitta under länken.

 

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 31 maj 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Klimathoppet fälldes av granskningsnämnden, men av fel anledning

LEDARE Det finns en tilltagande vilja i miljörörelsen att jämställa koldioxid och metan från till exempel bioenergi, djur och mat med koldioxid och metan från utvinning och förbränning av fossila bränslen. Det är så dumt att man lätt kan bli stum av förundran och har svårt att ta det på allvar. Även i public service dyker sådana uttalanden upp ibland. Det är ytterst viktigt att vi inte låter de normaliseras.

Kommentera