Imorgon börjar jord- och skogsbruksmässan i Emmaboda

Skog & Traktor heter mässan som börjar imorgon fredag och håller öppet även på lördag. Branschutställningen inriktar sig på skogsbruk, lantbruk, grönytor, ATV och vedhantering.

Skogtraktor.se kan man läsa mer om vilka utställare som kommer finnas på plats. Foto: Valdemar Jensen

På Emmabodas flygbana kommer mässan att hållas, både för att det finns gott om plats och för att det finns goda möjligheter för demokörning i den närliggande skogen.

– Vårt demoområde är helt nytt för i år, vilket ger oss bättre möjligheter att visa även de större maskinerna i arbete, säger Jonas Ericsson, säljare på Skog & Traktor, i ett pressmeddelande.

På mässan kommer det också att finnas veteranutställning av lastbilar och traktorer.

Vem vinner årets Trailer Wood Trophy? Foto: Albinsson & Sjöberg

Det åtråvärda priset Trailer Wood Trophy 2023 kommer också att delas ut till en lycklig vinnare under mässan. I år är det över 60 timmerbilar anmälda till tävlingen som alla kommer finnas på plats för att visa upp sitt ekipage.

– Trailer Wood Trophy har blivit ett stående inslag på mässan, där mängder av ombyggda och fantasifullt lackade lastbilar samlas och gör upp om vem som blir årets vinnare. I år deltar fler fordon än någonsin i kampen så juryn lär inte få det lätt att välja ut sin vinnare, säger projektledare för mässan och tävlingen, Anders Blomgren.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 04 maj 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste