Nordfarm blir återförsäljare för italienska Orsi

ORSI grundades 1979 och bygger sina maskiner i Bologna, Italien. Enligt Nordfarm har Orsi ett starkt fokus på innovativa maskiner och ett genuint intresse för lantbruket. ORSI exporterar sina maskiner till många olika länder i världen och nu även till Sverige.

Sedan 1989 har ORSI exporterat sina maskiner till olika lantbruksnationer i Europa och resten av världen. Foto: Nordfarm

– När Nordfarm letar efter ett nytt varumärke är det vissa egenskaper som vi alltid värderar högre än andra. Först och främst produkterna, att de är konkurrenskraftiga, håller hög kvalité och framförallt tillför något nytt till marknaden. Vi utvärderar även företagets värderingar, vision, passion och framåtanda. Vi är nu extra stolta över att presentera italienska Orsi, ett familjeägt företag som vi anser uppfyller samtliga dessa kriterier, säger Bo Åkesson, vd på Nordfarm Maskin AB, i ett pressmeddelande.

Med Orsi får Nordfarm inte bara ett konkurrenskraftigt märke för betesputsar utan även en bred portfölj med armklippare, skogsfräsar, jordfräsar och fräshuvuden till grävmaskiner. Nordfarm har tidigare saknat vissa av dessa maskiner i sitt produktsortiment och blir därför nu mer kompletta.

– Glädjen i att se passionen när familjen Orsi beskriver sina produkter och visionen framåt gör att vi på Nordfarm känner oss säkra på produkten och servicen som finns bakom. Orsi har kommit till den svenska marknaden för att stanna, avslutar Bo.

 

Några av de produkter som Orsi erbjuder:

Nyodlingsfräs. Foto: Nordfarm
Armklippare. Foto: Nordfarm
Frontmonterad betesputs. Foto: Nordfarm

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 08 februari 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste