Fyrklövern växer i Värmland

Genom förvärvet av Hogen & Bohlin Ekonomi AB och sammanslagningen med Niels Jensen utökar Fyrklövern ekonomi och juridik AB sin verksamhet i Karlstad.

Fyrklövern ekonomi och juridik AB utökar sin verksamhet i Värmland, något man menar ska gynna jord- och skogskunderna. Foto: Mostphotos 

– De flesta av våra kunder är ägarledda företag med ett växande behov av hjälp och stöttning inom våra kunskapsområden ekonomi, juridik och affärsutveckling. Kundernas krav ökar och då ökar behovet av kompetens inom vår organisation. Genom förvärven och sammanslagningen kan vi nu bygga en större kunskapsbas i Värmland och det gynnar våra kunder, säger Anders Andersson, kontorschef på Fyrklöverns kontor i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Hjälp och resurs

– Det är kul att Fyrklövern satsar vidare i Karlstad och att vi får vara en del av den. Mycket händer i jord- och skogsbranschen och kraven ökar på företagens administration och uppföljning. Jag ser fram emot att hjälpa företagen i deras framåtriktade planering och även vara en resurs vid bankkontakter, säger Niels Jensen.

Både han och Hogen & Bohlin Ekonomi AB har stark lokal anknytning och stor kundbas.

Fortsatt tillgång

– Uppgörelsen med Fyrklövern innebär att alla våra kunder fortsatt kommer ha tillgång till kompetenta rådgivare samtidigt som vi får möjlighet att under ordade former kunna trappa ner vår arbetsbelastning under ett antal år, säger Magnus Hogen från Hogen & Bohlin Ekonomi AB.

En av de nya medarbetarna i Karlstad är Karl Vieweg, som kommer börja arbeta i juristgruppen. Han kommer närmast från Carlstads Advokatbyrå och kommer jobba med  ekonomisk familjerätt, affärsjuridik och generationsskifte.

Skogsaktuellt
Tel: 019-760 94 10
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 05 januari 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste