Ny drivrulle till Bala Agris stockbord

Med målet att effektivisera arbetet och minska arbetsbelastningen lanserar Bala Agri en elektrisk och hydraulisk drivrulle till ditt stockbord.

Den nya drivrullen passar till Bala Agris stockbord 63482. Foto: Bala Agri

Enligt Bala Agri förenklar drivrullen hanteringen när stocken ska in i maskinen. Den ska passa extra bra för den som arbetar med fallande längder och behöver hjälp att få in stocken.

Drivrullen passar till Bala Agris stockbord 63482, samt till vedmaskinen 321/P och Bala Agris tidigare modell 410.

Den elektriska drivrullen kan även seriekopplas med drivrulle 63585 för parallell körning, och kan även köpas med manöverdosa för att köras själv.

Till stockbord 63482 kan man utöka med en extra sektion/drivrulle, för att få två stycken drivrullar som går samtidigt som inmatarbandet på vedmaskinen. Detta passar till vedmaskin 370 med joystick.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 10 oktober 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Bygge av bostäder på skogsmark – vad gäller?

 Juristen har ordet: Enligt SCB:s befolkningsprognos kommer den svenska befolkningen att öka med mellan 40 000 och 50 000 personer per år under de kommande åren. För att lösa den bostadsbrist som råder och som ser ut att hålla i sig finns ett stort intresse av att exploatera tillgänglig mark däribland hela eller delar av skogsbruksfastigheter. Sett till dess betydelse för landets ekonomi och sysselsättning är skogsnäringen en av landets mest betydelsefulla näringar. Det finns därför ett statligt intresse av att slå vakt om skogsbrukets produktionsområden. Ett intresse som ges uttryck i 3 kap. 4 § miljöbalken (MB).

 

Kommentera