Bygger för framtiden

Gerone Fransson Maskin AB i Säffle satsar för framtiden. I slutet av förra året stod den nya verkstaden klar, och i morgon är det dags för invigning.

I slutet av året stod Gerone Fransson Maskin AB nya lokal färdig. Den 8 april är det invigning och vårvisning. Foto: Gerone Fransson Maskin AB

2007 startade Gerone Fransson företaget i en servicebil och året efter blev det aktiebolag. Sedan dess har lokalerna utökats och de anställda blivit fler. I dag jobbar både Gerones barn Kristin och Joakim och hustru Pernilla i företaget, som totalt har elva anställda.

Flera branscher

Företagets huvudverksamhet är service och reparation av de flesta maskiner inom jordbruk, entreprenad och industri. Gerone Fransson Maskin AB är alltid öppna för nya bra samarbeten och nyss fick de till ett sådant med fokus på skog.

– Vi blev nyligen kontaktade av Logset som ville börja samarbeta med oss, jätterolig! Så nu har vi nyligen utbildat oss för att kunna börja serva deras skogsmaskiner, säger Joakim Fransson, i ett pressmeddelande.

Bra läge

Den nya lokalen ligger på ett industriområde vid Kronvägen, strax intill E45 och väg 175 mot Arvika.

– Det är ett bra läge där vi får flera grannar inom maskin och entreprenad, vi blir mer lättillgängliga för våra kunder. Det känns rätt att satsa här, säger Gerone Fransson.

Joakim tycker också att de i och med den nya lokalen har kunnat bygga upp en verkstad där de kan få till bättre flöden och där det går att arbeta smartare.

Gerone Fransson Maskin AB beskriver sig som ett familjeföretag där alla anställda spelar roll och är lika viktiga i teamet. Foto: Gerone Fransson Maskin AB

Sedan 2016 har företaget också ett samarbete med Axima AB. Simon Karlsson som är säljare från Axima jobbar i de nya lokalerna i Säffle. Lokaler som numer även går att använda till bland annat maskinvisningar. I morgon den 8 april kommer det i samband med invigningen kommer det därför att arrangeras en vårvisning.   

– Det ska bli jätteroligt att få välkomna nya och gamla kunder till våra fina lokaler, säger Kristin

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 07 april 2022

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste