Ny verksamhetsledare hos Skogsentreprenörerna

Branschorganisationen Skogsentreprenörerna är inne i en expansiv fas och har nu rekryterat en ny verksamhetsledare i Magnus Nilsson. Magnus har lång erfarenhet av småföretagande och opinionsbildning.

Av ett 60-tal sökande bev det Magnus Nilsson som nu rekryteras till tjänsten som verksamhetsledare hos Skogsentreprenörerna. Foto: Skogsentreprenörerna

Skogsentreprenörerna växer och i jobbet med att implementera en ny inriktning på verksamheten har man nu rekryterat verksamhetsledaren Magnus Nilsson, som närmast kommer från en tjänst som näringslivsstrateg på Region Sörmland. Där har han på regional nivå drivit samarbetsprojekt mellan regionens kommuner och företag.

Ett stort förtroende

– I Skogsentreprenörerna finns både stort medlemsengagemang och en tydlig utvecklingsvilja bland personalen. Att få möjlighet att leda den dagliga verksamheten och vara en del i att ta ut kompassriktningen framåt är ett stort förtroende, säger Magnus i ett pressmeddelande.

Magnus har tidigare erfarenheter av både egenföretagande som konsult och från högre positioner som chef för Julita gods marknadsbolag.  Enligt Skogsentreprenörerna är Magnus rätt person för att driva verksamhetsinriktningen med fokus på att skapa förutsättningar för lönsam skogsentreprenad.

Som klippt och skuren

– Magnus är som klippt och skuren för den här rollen. Med sin höga trovärdighet och ödmjuka personlighet kommer han passa mycket väl i rollen som verksamhetsansvarig, säger en nöjd Kolbjörn Kindströmer, ordförande i Skogsentreprenörerna.

Magnus Nilsson börjar sin nya tjänst hos Skogsentreprenörerna i februari nästa år.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 16 december 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste