Expressleverans av julgranar med nytt samarbete

Företaget foodora som levererar mat till dörren har ingått ett samarbete med Svenska Granar AB. Kunder i Stockholmsregionen kan nu få en gran hem till dörren i expressfart.

Genom ett nytt samarbete kan boende i Stockholmsregionen nu beställa sin svenska julgran via foodora och få den levererad inom 30 minuter. Foto: mostphotos

Julgranen är kanske ett av de viktigaste inslagen i den svenska julen och att få hem sin gran har nu blivit ännu lättare genom samarbetet mellan foodora och julgransfretaget Svenska Granar AB.

Allt och lite till

Sedan den 3 december kan användare via foodoras plattform beställa en julgran på nätet som levereras hem till dörren inom 30 minuter.

– Vi har idag blivit en enorm handelsplattform. Vi kan leverera allt och lite till väldigt snabbt. Det känns väldigt kul att vi även nu har julgranar till försäljning hos oss, säger Jens Högberg, Director of Growth hos foodora i ett pressmeddelande.

Kändes naturligt

Svenska granar har odlat julgranar sedan 1982 och ser positivt på det nya samarbetet.

– Det känns väldigt kul att kroka arm med foodora. De är ett snabbt bolag likt oss själva, deras innovativa affärsutveckling har jag hållit ett öga på, och det kändes naturligt att ingå ett samarbete med den största aktören inom q-handeln, säger Oscar Stark, grundare av Svenska Granar.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 06 december 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste