Rosa Bandet-vinnaren nära att lägga på när Olofsfors ringde

Det var en smått upptagen men mycket glad Johanna Nilsson som tog emot beskedet att hon och företaget GWJ Skogsentreprenad vunnit Olofsfors Rosa Band.
– Kan jag ringa upp om en liten stund, jag håller på att hämta min pojk på förskolan, sade hon innan det gick upp för henne vad samtalet handlade om.  

Årets vinnare av Olofsfors Rosa Band är GWJ Skogsentreprenad AB i skånska Linderöd. Foto: Olofsfors

Samtalet till vinnaren av Olofsfors Rosa Band fick deltagarna vid Skogsentreprenörernas årsstämma den 12 november att dra på smilbanden då vinnaren, Johanna Nilsson på GWJ Skogsentreprenad bad om att få ringa upp lite senare när Olofsfors ringde upp för att gratulera. Snabbt fick man då förklara varför man ringde och glädjen lät inte vänta på sig. ”Sluta, skojar du. Oj vad glad jag blir!” utbrast hon.

Hittills har årets insamling resulterat i 201 000 kronor som skänkts av företag och privatpersoner, men insamlingen pågår till årets slut på Bröstcancerförbundets hemsida så det kan bli ännu mer innan det är klart.

– Fram till och med den 7 november har vi haft totalt 67 donationer, varav 34 bidragit med 5 000 kr eller mer. Dragningen av årets Rosa Band skedde under Skogsentreprenörernas årsstämma och den lycklige ägaren av boggibandet, med ett värde av ca 100 000 kr blev, Johanna Nilsson på GWJ Skogsentreprenad, säger Maria Öhman, Marknadsföringsansvarig på Olofsfors i ett nyhetsmeddelande på företagets hemsida.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 16 november 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste