Terri satsar på export med ny försäljnings- och marknadschef

Det rör på sig i Älmhult där skogsmaskintillverkaren Terri nyligen fått nya ägare och nu fortsätter satsa offensivt. Med den nya försäljnings- och marknadschefen Arne Isaksson vill man ta de skonsamma röda maskinerna ut i världen.

Arne Isaksson är ny försäljnings- och marknadschef hos Terri sedan augusti och siktet är inställt både på en marknadsledande position och på export. Foto: Terri 

Målet är att bli marknadsledare och att introducera Terris skogsmaskiner på exportmarknaden, det uppger Arne Isaksson som är ny försäljnings- och marknadschef hos Terri sedan augusti månad.

Ska bli ledande

– Terri ska bli en ledande auktoritet vad gäller smidiga, professionella maskiner för en skonsam gallring, säger han i ett pressmeddelande.

Arne har lång erfarenhet från både tillverkande industri och skogsmaskiner och kommer närmast från en motsvarande tjänst hos skogsmaksintillverkaren Rottne.

Jättestora möjligheter

– Jag ser jättestora möjligheter. Terri har en kundgrupp som jag verkligen trivs med och jag känner att hela organisationen satsar på det här med själ och hjärta. Det finns ett driv och ett stort fokus på produktutveckling och tillväxt som tilltalar mig, säger Arne och tillägger:

– I Sverige har vi extremt mycket skog och det har alltid varit en viktig industri. Vi är ett föregångsland och det ska bli spännande att ta vår kultur vidare ut i världen.

Vidareutveckla tekniken

Arne uppger att han brinner för kundmöten och att komma ut och träffa folk.

– Dessutom ska det bli otroligt kul att, tillsammans med såväl medarbetare som kunder, vidare­utveckla tekniken i maskinen. Jag ser också fram emot att visa upp Terris produkter och att träffa kunder och branschkollegor på Swedish Forestry Expo på Solvalla nästa år, avslutar han.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 15 september 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste