John Deere tar över skogsmaskinsservice

För John Deere Forestrys kunder i sundsvallsområdet har Christer Tallmarker länge varit ett känt namn när det kommer till service. När han tillsammans med kollegan Kenneth Söderberg nu går i pension tar John Deere själva över driften av serviceanläggningen i Matfors.  

Från och med den 1 september drivs serviceanläggningen för John Deeres skogsmaskiner i Matfors utanför Sundsvall av John Deere Forestry själva. Skog och Vind som tidigare drivit anläggningen kommer finnas med under uppstarten. Foto: JOhn Deere Forestry

John Deeres skogsmaksinservice i Sundsvall har genomgått en del förändringar de senaste åren, bland annat i samband med flytten från Tunadal till en ny anläggning i Matfors.

Etablerat sig väl

Denna anläggning som tidigare drivits av företaget Skog och Vind som John Deere Forestry nu tar över.

– Vi har genom Skog och Vind AB etablerat oss väl i området och ser stora möjligheter att vidareutveckla verksamheten och att växa där. Vi tackar Christer och Kenneth för deras mångåriga insatser för att stödja våra kunder och önskar dem lycka till i det nya livet som pensionärer, skriver John Deere Forestry i ett pressmeddelande.

Rekryteringar pågår

Victoria Arnesen är platschef för John Deere Forestrys serviceanläggning i Sundsvall. Foto: John Deere Forestry 

Platschef för anläggningen blir Victoria Arnesen och mekanikern Niklas Sjödin följer med i flytten. Ytterligare rekryteringar i form av mekaniker och servicekoordinator är pågående. Skog och vind kommer finnas med inledningsvis under uppstarten.  

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 09 september 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste