Ny chef för jord och skog hos Landshypotek Bank

Tidigare regionchefen Stefan Malmström tar över rollen som affärsområdeschef för jord och skog hos Landshypotek Bank. Med tjänsten blir han även en del av bankledningen.

Stefan Malmström, ny Affärschef för jord och skog på Landshypotek Bank. Foto: Landshypotek Bank

– Vi är och ska fortsätta vara ledande bank inom utlåning till jordbruk och skogsägande. Stefan har en gedigen bakgrund med erfarenheter och kunskaper inom både bank och jord- och skogsbruk. Han känner numera dessutom banken väl. Det gör att han snabbt kan komma in i att leda det dagliga arbetet och bidra till den fortsatta utvecklingen som vi gör för såväl nya som befintlig kunder, säger Per Lindblad, vd på Landshypotek Bank, i ett pressmeddelande.

Innan Stefan började som chef för Region Öst på Landshypotek bank 2019 har han arbetat på bland annat Danske Bank under 20 år. Nu blir han chef för affärsområdet jord och skog som hanterar utlåning och sparande för jord- och skogsbrukskunderna, och han kommer bland annat ansvara för att organisera medarbetarna i de fyra regionerna och på de lokala kontoren som främst arbetar med jord- och skogsbruksutlåningen.

– Jag ser fram emot att vara en del i att fortsätta leda och utveckla Landshypotek till en ännu bättre bank, säger Stefan Malmström.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 02 september 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste