Han tar över som fabrikschef hos HSP

Den nyinrättade tjänsten som fabrikschef hos HSP Gripen i Hudiksvall tillsattes i början av juli med Magnus Faxbrink. Magnus har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri och tar över ansvaret för produktionen från Magnus Bergman som får andra arbetsuppgifter.

Genom den nya tjänsten som fabrikschef är det Magnus Faxbrink som sedan den 1 juli har ansvaret över produktionen hos HSP Gripen. Tidigare produktionsansvarig Magnus Bergman ska istället jobba med IT, systemstöd, beredning och planering. Foto: HSP 

HSP Gripen är inne i en expansiv fas med utbyggnad av fabriken och utveckling av interna system och layout i produktionen, något som Magnus Faxbrink nu får en viktig roll i.

Möta efterfrågan

– Jag vill tacka för äran att nu få möjligheten att ingå i HSP Gripens team av kompetenta och engagerade medarbetare! Ett företag som jag känner har en god potential till att fortsätta växa och en vision samt strategi som styrker detta, säger Magnus i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi står framöver inför fortsatta möjligheter att växa och börjar se behov av att öka både maskintillgänglighet samt också se över möjligheterna att utöka vår maskinpark, systemstöd och organisation för att kunna möta en ökad efterfrågan och hålla en fortsatt hög kvalitet och servicegrad på våra produkter.

Fortsatt expansion

Från företagets ledning ser man positivt på den nya tjänsten och rekryteringen av Magnus.

– I Magnus har vi fått en mycket kompetent medarbetare med mångårig erfarenhet från företags- och kvalitetsledning inom teknikområdet. Vi är mycket glada att ha knutit honom till vår organisation och detta är helt i linje med vår fortsatta expansion, avslutar Tomas Jonsson, vd för HSP Gripen.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 31 augusti 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste