Han blir ny chef på Ludvig & Co

Peter Calderon har rekryterats som ny affärsområdeschef för fastighetsförmedlingen. Det är en ny tjänst som är en del i företagets satsning inom området.

Peter Calderon är ny affärsområdeschef för Fastighetsförmedlingen hos Ludvig & Co. Han kommer att tillträda sin tjänst under hösten.
Foto: Monika Calderon

– Jag valde Ludvig & Co då det är ett företag med lång historia som har ett stort fokus på de gröna näringarna. Att man satsar för att utveckla området Fastighetsförmedling för att ligga i framkant och vara det mest attraktiva alternativet för både mäklare och kunder, lockade. Jag ser fram emot att leda området Fastighetsförmedling in i framtiden. Att tillsammans med alla fastighetsmäklare, och i samverkan med samtliga affärsgrenar inom Ludvig & Co, fortsätta vara med och utveckla hög kvalitet och kundvärde, säger Peter Calderon, i ett pressmeddelande.

Peter har en lång erfarenhet inom skogssektorn och stor kunskap inom fastighetsägande och förvaltning. Han kommer senast från Skogssällskapet och en roll som affärsområdeschef inom egna innehav. Peter har tidigare också bland annat varit vd för Skogssällskapets Förvaltning AB.

Ludvig & Co har inrättat den nya tjänsten som en del av en större satsning på en etablering av ett särskilt affärsområde med Fastighetsförmedling. Peter kommer i sin nya roll att ansvara för företagets alla fastighetsmäklare i landet.

– Vi är mycket glada och stolta över att Peter har valt Ludvig & Co. Hans gedigna erfarenhet och kunskap inom Fastighetsförmedlingsaffären kommer att vara mycket värdefull i vårt fortsatta arbete, säger Fredrik Backman, vd Ludvig & Co.

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 01 juli 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste