Förenklat skogsägande med ny ekonomitjänst

Mäklar- och redovisningsbyrån Ludvig & Co har tagit fram den nya tjänsten Ludvig Skog. Med tjänsten vill man förenkla skogsekonomin för framförallt mindre skogsägare med enskild firma.

I den specialdesignade appen kan både tjänsten Ludvig Skog köpas och hela skogsekonomin skötas. Foto: Björn Schubert

Den nya tjänsten Ludvig skog kan köpas digitalt via appen som finns tillgänglig för både Apple och Android, eller på Ludvig & Co:s hemsida.

– Skogsägarna är en viktig målgrupp för oss och vi vill genom en bredd av både analoga och digitala tjänster skapa möjligheter för alla att välja det som passar just dem. Utvecklingen av Ludvig Skog är ett resultat av kunders feedback och handlar om att underlätta för kunderna att fokusera på sin verksamhet och uppnå sina och föetagets målsättningar med vår hjälp, säger Per Skargren, Segmentschef Skog och Lantbruk på Ludvig & Co i ett pressmeddelande.

I en specialdesignad app skickar man som skogsägare in sina underlag digitalt, vilket enligt Ludvig & Co ska ge mindre spring till brevlådan och hantering av papper och pärmar. På så vis är man inte heller bunden till något kontor för att nå sin rådgivare eller kontrollera sin bokföring när allt är ett knapptryck borta.

– Målet är att vi på Ludvig & Co ska möta alla kunder på det sätt som passar dem bäst. Detta är en tjänst som många av våra kunder efterfrågat, och vi är glada att nu kunna stärka vårt erbjudande med denna. Genom att skogsägarna kan kommunicera med oss och skicka underlag för företagets ekonomi digitalt slipper de onödigt pappersarbete. Självklart ingår även tillgång till personlig rådgivning från Ludvig & Co:s experter, säger Per.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 10 juni 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste