Koppom Maskin har vuxit ur kostymen

Värmländska Koppom Maskin är specialiserade på demontering av skogsmaskiner samt försäljning av begagnade maskiner och reservdelar. I takt med att verksamheten vuxit satsar man nu på en utbyggnad av både yta och lokaler.

Koppom Maskin demonterar mellan 100-150 skogsmaskiner per år och håller Europas största lager av begagnade reservdelar till skogsmaskiner. Verksamheten har vuxit så mycket att man nu utökar ytorna och lokalerna med 35 000 respektive 4 500 kvadratmeter. Foto: Koppom Maskin

Efter utbyggnaden med 35 000 kvadratmeter kommer Koppom Maskin i västra Värmland ha tillgång till över 70 000 kvadratmeter för både maskiner, lager, verkstad och kontor.

– Med nybyggnationen ökar vi lagerytorna för smidigare lagerhållning och så att vi kan förbättra servicen till våra kunder. Det samma gäller med den nya verkstaden och fler platser där vi kan effektivisera servicen på våra salumaskiner. Nya personalutrymmen blir ett bra lyft för oss alla då nuvarande lokaler byggdes runt 2000 när vi var under 10 personer i lokalerna. Visserligen har det byggts om och ut under tiden men det börjar bli trångt för oss, säger Oskar Jorälv på Koppom Maskin i ett pressmeddelande.

Den nya byggnaden på runt 4 500 kvadratmeter ska innefatta verkstad, lager och nya kontor med tillhörande personalutrymmen. Koppom Maskins lokaler utökas därmed till över 15 000 kvadratmeter under tak.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 21 april 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste