Derome öppnar byggvaruhus i Vara

Det expansiva träindustri och byggvaruföretaget Derome fortsätter växa och öppnar nu en ny anläggning i Skaraborg. Med en riktad satsning mot yrkeskunder vill Derome fortsätta att växa på byggsidan.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri och har närmare 50 anläggningar i sydvästra Sverige. Nu fortsätter man expansionen inom bygghandelssektorn. Foto: Derome

Familjeägda Derome hanterar hela kedjan, från skog till färdigt hus, och växer även kraftigt inom bygghandelssektorn. Den senaste i raden av satsningar är företagets nya anläggning i Vara i Skaraborgs län.

Starkt lag

– Vi har hittat rätt fastighet, med perfekt läge och ser fram emot att svida om lokalerna, samtidigt som vi bygger upp ett starkt lag. Det är viktigt med rätt medarbetare och vi ska vara rätt för varandra, det är en ömsesidig relation. Vi vill att nya rekryteringar har rätt inställning och delar vår ambition om att förenkla och göra kunderna till vinnare, säger Kristian Andersson, divisionschef inom Derome i ett pressmeddelande.

Med sin satsning på ett helhetskoncept för yrkeskunder där man erbjuder både produkter, logistiklösningar och tjänster under samma tak tror Derome på fortsatt kraftig tillväxt.

Enkelt och effektivt

– Att förenkla och effektivisera vardagen för våra kunder är ett mål i allt vi tar oss för. Under året sker därför stora digitala satsningar, med utökad webbhandel och fortsatt fokus på flexibla logistiklösningar med egen fordonsflotta, säger Kristian Andersson.

Den nya anläggning i Vara som också kommer ge fler arbetsplatser i regionen planeras att öppna i Maj 2021.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 25 januari 2021

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste