Elva år i Älmhult – Terri ser ljus framtid

Trots att 2020 varit ett oroligt år med många utmaningar för såväl stora som små företag ser skogsmaskintillverkaren Terri positivt på utvecklingen. Under året som gått har man genomfört demoturnéer och nu siktar man på ett starkt 2021.

Trots uteblivna mässor och andra utmaningar i spåren av pandemin så ser man hos skogsmaskintillverkaren Terri mycket ljust på framtiden och tror på ett starkt 2021. Foto: Terri

Det är snart elva år sedan tillverkningen av de små skogsmaskinerna av märket Terri flyttade till småländska Älmhult och efterfrågan på denna typ av maskiner växer stadigt.

Terri har jobbat mycket med utvecklingen av sina skogsmaskiner och har under året visat sin skördare, skotare och hjulkombi i den senaste 34c.1-serien under demoturnén "Terri on tour" från norr till söder.

– Trots oroliga tider, med inställda mässor och träffar, snurrar det på bra. Vi ser många positiva tecken för nästa år och hoppas verkligen att vi snart kan träffas i större utsträckning igen, säger Hans Johansson, vd för Terri i ett nyhetsmeddelande.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 30 december 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste