Gårdsman ökar i nya lokaler

Företaget Gårdsman säljer maskiner, utrustning och verktyg för skog och trädgård och har den senaste tiden upplevt ett uppsving i verksamheten. Därför väljer man nu att koncentrera all försäljning till nya, större lokaler i Jönköping.

Gårdsman jobbar med försäljning och service av skogs- och trädgårdsutrustning. Verksamheten, som vuxit kraftigt, kommer flytta till nya lokaler hösten 2021. Foto: Björn Schubert

Gårdsman, som bedriver både butiks- och näthandel samt service från anläggningarna i Vimmerby och Jönköping, har vuxit ur kostymen och växlar nu upp i en expansiv fas. Ägaren MIDAQ Outdoor Living har därför förvärvat en ny fastighet på Fridhemsvägen i Jönköping dit all verksamhet ska koncentreras.

– Den nya fastigheten har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Vi får mycket bra ytor för webhandel, butik, lager och service. Fastigheten har god tillgänglighet och en stor kundparkering, vilket blir ett lyft för Gårdsman och kunderna, säger Jonas Netterström, VD på MIDAQ Outdoor Living i ett pressmeddelande.

Flytten är planerad till hösten 2021 och invigning beräknas kunna ske i oktober nästa år.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 13 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste