Derome fortsätter satsa inom bygg

Genom att växa på orter där man redan har anläggningar och på så vis stärka den lokala närvaron vill Derome fortsätta sin utveckling inom byggsegmentet. I Vårgårda satsar koncernen nu på en fördubblad yta och förbättrad logistik för regionens byggkunder.

Deromes ny satsning inom bygghandeln börjar på anläggningen i Vårgårda där lokalen ska bli dubbelt så stor, få ett större sortiment och bättre logistik för att att tillgodose byggkunders behov. Foto: Derome

- Det är en livskraftig region och vi ser stor efterfrågan av vårt erbjudande, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri i ett pressmeddelande. Kompetensen hos våra medarbetare, i kombination med våra produkter och tjänster är ett vinnande koncept som förenklar kundens vardag.

Större sortiment

Derome ser ett fortsatt stort intresse för byggande och växlar därför upp ytterligare. I Vårgårda pågår utökningar och anpassningar som beräknas vara klara till årsskiftet.

- Under hösten anpassar vi fastigheten för att erbjuda ett större sortiment och enklare flöde för kunderna, säger Johan Winroth. Bland annat finns mer material inomhus och alla våra trävaror under tak.  

Fantastisk utveckling

Men denna satsning ska inte stanna i Vårgårda, utan är enligt Derome en del i en större plan på att bredda sitt geografiska erbjudande samtidigt som den befintliga verksamheten på företagets 47 anläggningar ska utvecklas.

- Vi har haft en fantastisk utveckling under flera år och vi ser inga tecken på avmattning. Bygg- och industrimarknaden går fortsatt starkt och kunderna värdesätter vårt lokala engagemang, kombinerat med marknadens bästa koncept, säger Johan Winroth.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn.s@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 10 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste