Ny chef för Virke och Energi

Verksamhetsområdet Virke och Energi hos virkesmätningsorganisationen Biometria får nu en ny chef i Krister Pettersson. Krister har tidigare jobbat som konsult och ska nu leda 600 medarbetare i hela landet.  

Krister Pettersson, nytillträdd chef ör Virke och Energi på Biometria ser fram emot att få vara delaktig i organisationens framtidsresa. Foto: Biometria

– Krister har gedigen erfarenhet av ledarskap och att leda ett stort antal medarbetare genom andra chefer. Det gör honom till en lämplig chef för Virke och Energi, där majoriteten av medarbetarna är våra virkesmätare som leds av 22 distriktschefer. En viktig uppgift för Krister är att driva sin verksamhet, kopplad till övriga delar av Biometria, mot de mål för mätresultat och ekonomi som finns inom företaget, säger Biometrias vd Peter Eklund i ett pressmeddelande.

Biometrias största

Verksamhetsområdet Virke och Energi är Biometrias största där man har personal på drygt 200 platser i hela landet. Krister, som inte har någon tidigare skoglig erfarenhet men som har en bakgrund inom försvaret och mångårig erfarenhet av chefstjänster, ser fram emot sin nya uppgift.

Framtidens utmaningar

– Det är spännande att få vara med att stärka Biometrias attraktivitet, förmåga att möta framtidens utmaningar och fortsätta driva utvecklingen mot rationella samt noggranna mätmetoder. Jag ser också fram emot att få vara delaktig i Biometrias hela framtidsresa, säger Krister Pettersson, nytillträdd chef för verksamhetsområde Virke och Energi.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 05 november 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste