Eco Log satsar på Finland

För att på ett bättre och mera effektivt sätt kunna tillhandahålla service och reservdelar till sina finska kunder tar Eco Log nu ett krafttag för att stärka serviceorganisationen i grannlandet i öst.

För att stärka sin position och sin närvaro på den finska marknaden jobbar Eco Log aktivt med att utöka sitt servicenätverk i landet. Man hoppas på att redan under hösten kunna presentera nya servicelämnare. Foto: Eco Log

Finland är ett skogsland där två stora skogsmaskintillverkare bygger sina maskiner. För att vara med och konkurrera på denna hårda marknad krävs en stark serviceorganisation som säkerställer att maskinägare har en god tillgång till service och en snabb leverans av reservdelar.

Nära relation

- Vi vill att våra kunder ska uppleva att de har en nära relation till oss på Eco Log och vi vet hur viktigt det är för dem med lättillgänglig och väl fungerande service. Därför behöver vi nu ansluta fler servicelämnare i Finland så att både befintliga och nya kunder känner sig trygga med att de får den uppbackning och service de behöver, säger Anders Gustafson, vd på Eco Log i ett pressmeddelande.

Pågår för fullt

I dagsläget är företaget PJP Metsäexpertit OY grundbulten i Eco Logs finska serviceverksamhet. Tillsammans med Eco Logs servicepartner Ålands hugg hjälper man Eco Log ägare i landet, men servicenätverket behöver förstärkas för att täcka behovet.

- Arbetet med att komplettera de delar som finns på plats och stärka det finska servicenätverket pågår för fullt. Om allting går enligt plan kan de finska kunderna se fram emot att flera nya servicelämnare liksom en utökad närvaro av teknisk support presenteras redan under hösten 2020, avslutar Anders Gustafson.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-781 89 57
E-post: bjorn@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 15 oktober 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste