Prisade företagare i norr

Henrik och Anna Johansson från Trejon AB har tilldelats priset Årets företagare i Västerbotten.

Glada vinnare Anna och Henrik Johansson på Trejon i mitten. Till vänster på bild Jonas Nordin, Företagarna Västerbotten och till höger Emil Palm, ordförande i Företagarna Vännäs. Foto: Trejon

– Anna och Henrik är verkligen värdiga vinnare och goda föredömen för andra företagare. De är en del av den speciella anda som finns längs gatan i Vännäsby, som huserar flera framgångsrika företag. Trejon skapar jobb och är ledande inom sin verksamhet. Det var en ära att få dela ut priset till dem, säger Företagarnas regionchef Jonas Nordin, i ett pressmeddelande.

Henrik Johansson är vd och delägare i Trejon tillsammans med Anna Johansson och Håkan Johansson. När de fick reda på att de vunnit priset blev de glada och överraskade.

– Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt företagande, och känns väldigt roligt att få fira tillsammans med våra medarbetare, säger de.

Motiveringen lyder:

”Årets vinnare gör stor skillnad för kunder, medarbetare och orten de är verksamma vid. Årets Företagare bygger långsiktiga och stabila relationer för en trygg vardag och en hållbar framtid. Tredje generationen driver företaget vidare med en lika hög målsättning nu som förr och bidrar även till företagarklimatet och utvecklingen i kommunen.”

Fakta:

Trejon är en tillverkare och leverantör av maskiner inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet.
De har ett rikstäckande nät av återförsäljare.
Exempel på varumärken är Trioliet, Teagle, Speed, Pichon, HakkiPILKE, Berti, Rotomec, Multicargo, Pel-Tuote, Göweil.

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 14 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste