Elmia Wood flyttas till 2022

Elmia Wood skulle ha gått av stapeln nästa år, men redan nu väljer arrangörerna att på grund av coronapandemin flytta fram mässan till år 2022.

Elmia Wood flyttas ett år fram i tiden och kommer gå av stapeln i början av juni år 2022. Temat kommer då vara ”Värdet av skogen”. Foto: Elmia Wood

Med besökare från hela världen är Elmia Wood en av skogsbranschens främsta mötesplatser, men med rådande pandemi har Elmia AB beslutat att flytta fram mässan till den 2–4 juni 2022.

– Vi befinner oss fortsatt i en mycket svåranalyserad situation. Rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om och anpassa oss till en ny situation runt om i världen. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor med internationella utställare och besökare kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi redan nu tvingas ta beslutet att flytta fram Elmia Wood till 2022, säger Lotta Frenssen, vd på Elmia AB, i ett pressmeddelande.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 03 september 2020

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste