okt
28
2022

Skifta Rikt - Digitalt informationsmöte

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften, Vi berättar och svarar på dina frågor om programmet som startar 2023. 

Skifta Rikt - ett digitalt program om sju träffar där vi utbildar och lotsar enskilda eller familjer/företag i viktiga frågor kring hållbart ledarskap och framtida ägarskiften som de olika rollerna av att äga, driva, bo och relatera på gården, vad säger juridiken, bankerna och andra viktiga parter. Programstart 19/1 2023. 

När: Fredag 28 oktober kl. 15.00-15.45 

Var: ZOOM, via länk som du får efter din anmälan

Anmälan: skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se senast 28/10 kl. 13.00.

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/skifta-rikt/

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se, 070-314 3189

Finansieras av Jordbruksverket. FÖR VEM? Skifta Rikt är för dig inom jordbruk, trädgård eller rennäring som: - Är företagare idag och som vill utveckla ditt ledarskap för att möta framtidens gröna företagande - Äger eller inom kort kommer att äga ett företag - Har börjat fundera över ett ägarskifte/generationsskifte - Står inför ett faktiskt ägarskifte.

Nästa programstart oktober 2023.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Björken, vilken multikonstnär!

Krönika: In i det sista tänkte jag att det här får bli en krönika om det stundande EU-valet och skogens roll. Men sen åkte jag söderut och mötte vårens spirande grönska vilket för en stund upplöste politikens virrvarr ur sinnet. Särskilt närvarande var björken – i form av höga pollenhalter och alla små musöronen som kommit att klä, de tidigare nakna grenverken. Och jag kände att det skulle vara på sin plats för mig, som skogsvetarstudent i björkarnas stad, att tillägna Sveriges vanligaste och kanske alldagligaste (?) lövträd en krönika. För även om få anser att björken är kungen i djungeln, så är den ständigt aktuell och inte minst inom skogsbruket där den är på frammarsch.

 

Kommentera