Rådgivare Lantbruk

Vill du göra skillnad för några av Hallands (kanske även Sveriges) skickligaste lantbruksföretagare?

Vi på Ludvig & Co har en rik tradition av rådgivning till lantbruk och företag i grön näring alltsedan Harplingesonen Ludvig Nanneson grundade vårt företag 1918 (tidigare känt som Driftsbyrån och därefter LRF Konsult). Trivs du med fötterna i myllan och kan tala med bönder på bönders vis? Har du ett brinnande intresse för entreprenörskap, affärsplanering och uppföljning?   

Som rådgivare hos oss blir ditt viktigaste uppdrag att utveckla våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, en gedigen verktygslåda och ett stöttande ledarskap i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder, främst inom vårt lantbrukssegment, arbetar du med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att bidra till utveckling av företagare och verksamheter. Du förväntas skapa, underhålla och utveckla kundrelationer med ett gott affärsmannaskap genom att känna till och erbjuda vårt breda tjänsteutbud och därigenom bidra till utveckling i alla delar av kundernas affärsplan.

Därför kommer du trivas hos oss

Vi är ett proffsigt och folkligt gäng på kontoret i Falkenberg, har fötterna på jorden men siktar högt när det gäller kompetens och leverans! Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med gedigen kunskap inom företagande, bland dina blivande kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. Hos oss finner du goda möjligheter att utveckla din kompetens. Tillsammans kan vi hjälpa kunderna ta nästa steg och bidra till näringens utveckling.

För att lyckas behöver du

• Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Stort yrkesmässigt engagemang och gärna tidigare erfarenhet av rådgivning
• Ett brinnande intresse och bred erfarenhet av ekonomi och företagande inom de gröna näringarna

Du trivs med att ta ett helthetsansvar för dina uppdrag och är trygg med att coacha andra människor i deras arbete och ha en mer central roll i ett team. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Carl Dyrendahl på e-post; carl.dyrendahl@ludvig.se eller telefon; +46 346 29707

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansök här

Sökord: , accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, lantbruksekonom, lantmästare, revisor, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, rådgivare,


E-post: carl.dyrendahl@ludvig.se
Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Rådgivare Lantbruk

Ludvig & Co i Falkenberg söker Rådgivare Lantbruk

Sista ansökningsdag: - Läs mer
 
Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.

Sista ansökningsdag: 9/5 Läs mer
 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste