Vi växer! Vill du vara med?

Vi söker servicetekniker för entreprenadmaskiner i Billesholm
I rollen som servicetekniker på Agro Maskiner arbetar du med service, reparation, felsökning och montering av entreprenadmaskiner på vår verkstad i Billesholm och ute på fältet. Du kommer att arbeta främst med JCB entreprenadmaskiner.
I arbetet förekommer det reparationer ute i fält, där majoriteten av resorna sker över dagen.
Vi söker dig som har B-kort och erfarenhet av att skruva på tunga maskiner, goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av branschen, men det är inget krav för tjänsten.
Som person är du tekniskt intresserad och driven. Du är självgående och hittar egna lösningar på problem. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ då arbetet innefattar samverkan med både kollegor och kunder.
Eventuella frågor besvaras av Björn Andersson, 042-600 20 27.

Vi söker servicetekniker i Tomelilla
Dina arbetsuppgifter blir service, felsökning och reparationer av grönyte- och lantbruksmaskiner på vår verkstad i Tomelilla. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, erfarenhet från maskinbranschen är ett stort plus. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.
Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.
Eventuella frågor besvaras av Edvard Olsson, 0417-199 98.

Vi söker lantbrukssäljare i Laholm
Vi söker dig med stort intresse för teknik och försäljning av lantbruksmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.
Som säljare ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen gentemot kunder. Du kommer aktivt arbeta för att utveckla långsiktiga samarbeten som är lönsamma för både företaget och våra kunder. Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Som person är du driven,social, kommunikativ och strukturerad.
Du bör ha ett gott ordningssinne och vara intresserad av vidareutbildning vilket sker regelbundet både internt och hos våra leverantörer. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska och har datorvana. B-körkort är ett krav.
Eventuella frågor besvaras av Ingvar Persson, 042-648 77.

Vi söker Butik och reservdels-medarbetare i Gringelstad
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge god service åt både interna och externa kunder gällande reservdelar till maskiner. Eller beställning och inköp av reservdelar från någon av våra leverantörer. Arbetet sker både administrativt i data- och lagersystem och rent praktiskt i hantering av reservdelar. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framförallt kunder. Du kommer i samarbete med personalen på verkstad och reservdelar driva och utveckla verksamheten i rätt riktning.
Det är viktigt att du är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stort plus.
Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska. Du har god datorerna och gärna erfarenhet av Orfala. B körkort krävs. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, trevlig och glad person.
Eventuella frågor besvaras av Patrik Johansson, 044-620 35 31.

Vi söker servicetekniker för entreprenad- & lantbruksmaskiner i Laholm
Dina arbetsuppgifterna blir service, felsökning och reparationer av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi vill att du har gymnasieutbildning och är teknikintresserad, helst med erfarenhet från maskinbranschen. Du behärskar engelska i tal och skrift, har datorvana och körkort.
Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.
Eventuella frågor besvaras av Tobias Rundström, 0430-68 66 21.

Läs mer på www.agromaskiner.se/karriar

Sök tjänsterna eller skicka en spontanansökan till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se


E-post: kenneth.malmqvist@agromaskiner.se
Företagets hemsida

Familjeägda företag som värdesätter den nära relationen med kunden och service i fokus! Världsledande märken av högsta kvalité som New Holland, JCB, Pöttinger, Heva och Bergmann. Hos oss får ni hjälp med allt från reparation och underhåll till kompletta lösningar med maskiner och finansiering. Närhet till beslut • Enkel organisation • Familjekänsla


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.

Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste