Affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial hos Fortum Waste Solutions

Fortum Waste Solutions söker en affärsutvecklare för Bygg- och Rivningsmaterial med placeringsort Kumla.

Du blir en viktig spelare i etableringen av service för värdeskapande hantering av bygg- och rivningsmaterial.

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld.
Vi sysselsätter cirka 9 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Vår omsättning under 2017 uppgick till 4,5 miljarder euro. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki. www.fortum.com

Fortum Recycling and Waste Solutions erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du hittar mer information på www.fortum.se/wastesolutions

 

Rollbeskrivning

Vill du vara en del av ett bolag under stark utveckling! Uppdraget består i att etablera service för värdeskapande hantering av bygg- och rivningsmaterial.

Initial marknad kommer vara Närke. För oss på Fortum är försäljning en central del i verksamheten där du på ett professionellt och nyskapande sätt förväntas vara drivande i bearbetningen av befintliga och nya kunder i området. Planen är att över tid expandera servicen till andra geografiska områden.

Vi söker dig som vill arbeta mot högt uppsatta mål, vilket kräver en vinnarskalle utöver det vanliga. Du kommer arbeta i en spännande roll inom en innovativ bransch under snabb utveckling. Då bolaget kontinuerligt expanderar kommer det erbjudas många spännande utmaningar att ta sig an.

Du rapporterar till Försäljningsdirektör för Sverige & Norge och ingår i ett säljteam på 10 personer.

Placeringsort: Kumla

 

Vi erbjuder

Ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag på stark frammarsch och ett team bestående av kompetenta och drivna kollegor.

Vi värdesätter ödmjukhet och ömsesidig respekt, uppmuntrar till att ständigt utveckla smartare lösningar på kundernas problem och att utmana befintliga arbetssätt. Vår teamanda är stark och tillsammans arbetar vi för att nå våra gemensamma mål.

 

Din profil

Vi söker dig med brinnande intresse för relationer och affärer. Du ska trivas att hantera snabba beslut och vara aktiv på marknaden.

Du har ett affärsmässigt tankesätt, drivs av att lösa kunders problem och inser vikten av att etablera och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du har en mycket god motivations-, samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet från bygg- och rivningsverksamhet, återvinningsservice, entreprenad, logistik eller liknande. Det är meriterande om du har ett väl upparbetat kontaktnät, företrädesvis i Närke, inom bygg, rivning, anläggning eller logistik. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Behärska svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten innefattar resor.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med EKSTAM Executive Search & Selection.

För mer information, ring vår konsult Ann Ekstam, 0733-94 64 26 eller besök www.ekstamsearch.se

Ansök senast den 3 mars på apply@ekstamsearch.se

 

 

Kontaktperson
Fredrika Storm, Ekstam Research 070-330 40 32 Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

Senaste