Vi söker en Lantbruksrådgivare Bank

Vill du vidareutveckla vår lantbruksaffär? Har du erfarenhet av arbete i bank, intresse för jord och skog samt anknytning till lantbruksnäringen? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en Lantbruksrådgivare Bank med placeringsort Falun eller Mora.

I rollen som Lantbruksrådgivare arbetar du med att vårda och utveckla vår befintliga lantbruksaffär. Du har eget kundansvar där du arbetar med att identifiera kundernas behov av banktjänster och erbjuder lämpliga lösningar inom betala, spara och låna. Centrala delar i rollen är ekonomisk analys och uppföljning av kundernas verksamheter samt kreditberedning. En viktig förutsättning för framgång i rollen är samverkan med övriga kollegor och du kommer även ha ett nära samarbete med flera av våra andra avdelningar inom bank och försäkring. 

Vi söker dig som är agronom, lant- eller skogsmästare eller har motsvarande utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du har goda kunskaper i företagsekonomi, Swedsec-licens för bolån samt tidigare erfarenhet av arbete i bank. Vi ser gärna att du har intresse för jord och skog samt erfarenhet av arbete med anknytning till lantbruksnäringen. 

Som person är du driven och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Du trivs med att bygga nya och stärka befintliga relationer och det är viktigt för dig att etablera trovärdighet och förtroende. För att trivas i rollen har du förmåga att snabbt förändra ditt beteende och anpassa dig till nya omständigheter. Du har ett analytiskt och affärsmässigt tänk där du utvärderar dina handlingar och beslut utifrån hur kunden kommer påverkas. 

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, engagerade medarbetare, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

För ytterligare information kontakta: Mats Johansson, Bankchef, 023-930 40. 

Lokal facklig företrädare: Inge Gustafsson, FTF, 023-931 43. 

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök på vår hemsida!
dalarnas.se/jobb

Kontaktperson
Med vänlig hälsning Mathilda Larsson HR-partner/koordinator 023-973 54 | 072-546 73 54 Dalarnas Försäkringsbolag Slaggatan 9 | Box 3, 791 21 Falun Mathilda.Larsson@dalarnas.se www.dalarnas.se www.facebook.se/dalarnas Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

Senaste