feb
20
2024

Kurs - Arbetsmiljö för skogsentreprenörer

Genomgång av skogscertifieringens arbetsmiljöavsnitt.

Kursen arrangeras av projektet En säkrare skogsentreprenad som drivs av Skogsentreprenörerna med finansiering från Centralfonden. Vi går igenom hur du enkelt kommer i gång med SAM och vad man som företagare måste kunna om arbetsmiljö och hur man får en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs, utvecklas och stärker företagets lönsamhet. Kursen är kostnadsfri, material ingår. 

När: 20 och 22 fe, 09.00-10.30

Anmälan: Senast den 12 februari till Anders Danielson anders.danielson@lrf.se 070-622 20 87 eller till Skogsentreprenörerna se@skogsentreprenorerna.se 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Björken, vilken multikonstnär!

Krönika: In i det sista tänkte jag att det här får bli en krönika om det stundande EU-valet och skogens roll. Men sen åkte jag söderut och mötte vårens spirande grönska vilket för en stund upplöste politikens virrvarr ur sinnet. Särskilt närvarande var björken – i form av höga pollenhalter och alla små musöronen som kommit att klä, de tidigare nakna grenverken. Och jag kände att det skulle vara på sin plats för mig, som skogsvetarstudent i björkarnas stad, att tillägna Sveriges vanligaste och kanske alldagligaste (?) lövträd en krönika. För även om få anser att björken är kungen i djungeln, så är den ständigt aktuell och inte minst inom skogsbruket där den är på frammarsch.

 

Kommentera