jan
18
2024

Bli en attraktiv arbetsgivare inom skogsbranschen

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om hur arbetsgivare inom skogsbranschen kan arbeta för att attrahera fler arbetstagare!

Inte sällan hävdas det att personalen är företagens viktigaste resurs, vilket gör det viktigt att som företag locka duktiga och engagerade medarbetare. Samtidigt är kompetensbristen stor inom skogsbranschen.

Vad är arbetsgivarnas roll i det hela? Hur kan arbetsgivarna arbeta för att locka kompetent personal till sitt företag, exempelvis genom sociala medier? Hur kan kommunikation användas för att skildra branschen på ett bra sätt, och både kortsiktigt och långsiktigt säkra kompetensförsörjningen? Detta är frågor som vi kommer besvara under detta lunchwebbinarium.

Webbinariet riktar sig främst till dig som är skogsföretagare med anställda, och dig som är kommunikatör eller HR på ett skogsföretag.

När: 18 januari 12.00-13.00

Var: Digital mötesplats genom Teams

Seminariet är ett samarrangemang mellan projektet Arena Skog och Agroväst Gröna Möten. Vid frågor kontakta madeleine.vendel@agrovast.se.

Anmälan: Senast 17 januari via www.gronamoten.se. Länk och information sänds ut på förmiddagen samma dag som evenemanget är till den mailadress du anger vid anmälan.

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste