jan
23
2024

Jämställdhet i skogen

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium där vi tar inspiration från jämställdhetsarbetet hos transportsektorn och byggbranschen! 

Strävan efter ökad jämställdhet är ett pågående arbete inom skogssektorn, och det finns många fördelar med att bli ett mer jämställt företag. Det breddar rekryteringsbasen och skapar förutsättningar för att bli en mer attraktiv arbetsgivare, samtidigt som ett mer jämställt företag har en högre lönsamhet och en lägre sjukskrivningsnivå. Flera andra branscher arbetar också för att öka jämställdheten. Vad kan vi lära av varandra? Vad fungerar och vad fungerar inte? Hur kan vi kommunicera jämställt, och hur kan vi hantera motstånd mot jämställdhetsarbetet? Detta är frågor som vi kommer besvara under detta lunchwebbinarium.

När: 23 januari 12.00 - 13.00

Var: Digitalt 

Evenemanget vänder sig till dig som är skogsföretagare eller dig som arbetar med personalfrågor på skogsföretag. Seminariet är ett samarrangemang mellan projektet Arena Skog och Agroväst Gröna Möten.

Frågor: madeleine.vendel@agrovast.se.

Anmälan: Senast 22 januari via www.gronamoten.se. Länk och information sänds ut på förmiddagen samma dag som evenemanget är till den mailadress du anger vid anmälan. 

Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping och Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste