okt
5
2023

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften

Skifta Rikt - Ledarskap & Ägarskiften, Digitalt program, kostnadsfritt

Digitalt ägarskiftesprogram med stöd från Europeiska Jordbruksfonden. Vi samlar deltagare från hela Sverige till föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyten inom ämnet ägarskiften och självledarskap. Deltagarna får verktyg för att kunna genomföra goda samtal där alla intressenter av att äga, driva, bo och ha goda relationer på gården deltar. Vi belyser vikten av jämställdhet framåt för att säkra lönsamheten. De största bankerna i Sverige lyssnar och svarar på era frågor.

Ny forskning presenteras. Intressanta föreläsningar inom bl.a. juridik, ekonomi, ledarskap och personlig utveckling. Enkätsvaren från de första drygt 60 deltagarna från i år ger: - 93% upplever att de utvecklats sedan programstarten - 100% kan rekommendera oss vidare till andra - Innehållet i de sju träffarna har till 93-100% gett deltagarna ny kunskap/insikt/verktyg - 1/3 av alla deltagare vill ha vidare uppföljning direkt efter programmet inom juridik, skatt eller coachning.

Citat från deltagare våren 2023: " Jag har lärt mig att de mjuka frågorna betyder mycket mer än jag trodde innan kursen. Och det gäller att få alla engagerade innan ägarskiftet. Dessutom att skilja mellan ägarskifte och drift vilket jag inte gjorde innan. Tack för en bra coaching."

" Det gav mycket mer än jag hade räknat med! Jag trodde jag hade kommit långt i processen innan jag gick med i Skifta Rikt. Men det visade sig att jag hade noll koll. Jag tänkte att "hur svårt kan det vara - det är bara att bestämma sig" - men det var så mycket mer som jag inte tänkt på. Så nu är det till att börja om från början - och det gör ingenting - det viktigaste är att alla blir nöjda och att vi strävar i samma riktning."

"Skifta Rikt har verkligen varit en katalysator för vårt generationsskifte. Överträffade alla förväntningar!"

Ansökan inför våren och hösten 2024 pågår så skriv ett mejl till: skiftarikt@utsiktaffarsutveckling.se

Eller ring: Erika Ekesbo Andrén, 070-314 3189 https://utsiktaffarsutveckling.se/skifta-rikt/ Höstens omgång är full. Välkommen med din ansökan! Erika och Sara från Skifta Rikt

Artikeln publicerades torsdag den 21 september 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste