Fyra års väntan är över, nu kan man äntligen besöka SkogsNolia igen!

Om mindre än en månad samlas 160 utställare längs den 2,5 kilometer långa skogsslingan i Västerbottensskogen för att ta emot er, mässans alla besökare!

 

På SkogsNolia.se kan man hitta karta över mässområdet, mer information om programmet och en lång utställarlista med många välkända utställare i. Foto: Nolia AB


– Äntligen kan vi mötas igen, i skogen. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners Föreningen Skogen och SE Skogsentreprenörerna tagit fram ett riktigt bra program och lyckats få en mycket bra bredd på utställare till mässan. Det kommer finnas något för alla att titta på och prata om, säger Kristin Olsson, projektledare på Nolia AB.

Nu har Nolia stängt sin monterförsäljning och inleder nu processen med att bygga upp den lilla ”staden” som under 15-17 juni förhoppningsvis kommer att vara mycket välbesökt. Resultatet av försäljningen uppgick till 160 sålda monterplatser som tillsammans bildar en 2,5 kilometer lång skogsslinga.

– Nu ska det bli riktigt kul att äntligen få slå upp SkogsNolias portar igen efter fyra års väntan, säger Kristin Olsson. Foto: Nolia AB


– Nolia AB har funnits sedan 1962 och arrangerat många mässor sedan dess. Vi har god kunskap i processen och oavsett vilken mässa vi arrangerar så har vi en mycket bra grund att stå på. På SkogsNolias mässområde kommer det hållas intressanta föredrag, några demokörningar på utvalda platser och tre restauranger samt matvagnar finns såklart uppställda på flera platser, säger Kristin.

Vad ser ni mest fram emot?

– Det är de fantastiska möten som man får uppleva mellan olika besökare och utställare. Det ska även bli mycket intressant och roligt att få se hur vårt program som vi tagit fram för ­mässan kommer tas emot av alla besökare. Nolia är mycket glada och stolta över programmet som vi tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners.

Vad är ditt bästa tips till besökarna?

– Om man vill så kan det vara bra att läsa på lite om mässan på vår hemsida. Annars är bra skor att föredra, kanske en vattenflaska och, ha inte bråttom. I år har vi också fördelen med att parkeringen ligger precis intill mässans entré, säger Kristin.

Valdemar Jensen
Valdemar Jensen
Tel: 073-925 05 41
E-post: valdemar@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 25 maj 2023

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste