okt
7
2020

Ägarskifte och företagsutveckling med en mentor

Ägarskiftesprogrammet Hållbara Ledare arbetar med överlämnare och övertagare inom familjer eller nya samarbeten som vill komma framåt till ett lyckat ägarskifte. Vi bygger tillsammans ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag. Vi går igenom de olika rollerna och perspektiven på att äga, driva, bo och relatera på en gård. Vad har det för betydelse för mig som person, för var och en av mina familjemedlemmar/samarbetspartners, för verksamheten och de anställda? Vem blir jag när jag överlämnar företaget i andra händer? Vem blir jag när jag övertar någon annans livsverk? Du får lyssna in dig själv och övriga berörda. Ta olika perspektiv. Genom att du också träffar andra både övertagare och överlämnare kommer du att bli inspirerad hur ni ska lösa just ert ägarskifte med bibehållna goda relationer. ”Står du inför generationsskifte, kanske ditt livs största affär? Ta chansen att gå det här mentorprogrammet och få lite hjälp på traven! Här diskuterar du öppet med andra i samma situation och får coachning just så som du behöver den!” Ivar Nilsson, Årets Adept 2020

Programstart: 7 oktober 2020 och pågår ett år.

Anmälan: mentor@utsiktaffarsutveckling.se. Gratis för deltagare som kommer från Västra Götaland, Halland och Värmland, finansieras av Landsbygdsprogrammet via Jordbruksverket Plats: Olika platser i Västra Götaland, Halland och Värmland.

Information: Upplägget är både familjevis, enskilt och i grupp med andra familjer som har funderingar kring ägarskifte. Fysiska och digitala träffar. Experter inom affärsutveckling, skatt, juridik, bank och fastigheter föreläser. Våra coacher har internationella certifikat, lång erfarenhet av företagande och akademisk utbildning.

Mer information: http://utsiktaffarsutveckling.se/coachning-hallbart-ledarskap/

Kontaktperson: Erika Ekesbo Andrén, UTSIKT affärsutveckling AB, 070-314 3189.

Programmet är utvecklat av oss och vi har över 20 års erfarenhet av att coacha och affärsutveckla företagare inom alla branscher och särskilt inom den gröna näringen. Över 1000 personer har coachats och över 200 deltagare i olika ledarprogram.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste