Skoglig Planerare till kontoret i Pålsboda

Sista ansökningsdag: 2024-06-03

Siktet är inställt! Ingarps Trävaror fortsätter att växa på marknaden och vi söker nu en

Skoglig Planerare till vårt kontor i Pålsboda

Vill du ha ett självständigt arbete där du får stor frihet under ansvar? Brinner du för service, kvalité och planering? Vill du arbeta i ett framåt företag där medarbetarna är viktiga resurser och du blir inkluderad, sedd, lyssnad på och uppskattad för din insats? Detta jobb är i så fall perfekt för dig!  

Du erbjuds en kul roll där du är spindeln i nätet, där du har stor påverkan på resultatet i ett företag som ständigt utvecklas. Vi vill att alla medarbetare har ett hållbart arbetsliv och får möjlighet att kunna påverka och utvecklas samt växa i sin yrkesroll.

 

Om rollen
Som planerare hos oss kommer du att planera de skogliga åtgärderna såsom avverkning, snittsling, aptering, vara avverkningsledare för avverkningslag och ha daglig kontakt med maskinförare. Du förstår och ser lösningar på hur saker ska lösas på bästa sätt för våra markägares behov tillika våra många olika samarbetspartners och entreprenörer. Du ska hålla dig uppdaterad gällande aktuella lagar och regler gällande vad skogsbruket kräver idag och du bidrar med din breda skogserfarenhet. Du arbetar väldigt nära inköpare och virkesadministratörer. Du kommer arbeta en hel del ute i skog och mark. Vill du så finns det stor utvecklingspotential inom företaget.

I din roll rapporterar du till Råvaruchefen i Ingarp. Placeringen inom regionen är på vårt kontor i Pålsboda. Resor ingår i tjänsten. Vi förutsätter att du delar våra ledord Redigt, Proffsigt, Flexibelt och Hållbart..

 

Din profil
Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller har flerårig skoglig arbetslivserfarenhet. Högskoleutbildning är meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att samarbeta, förmåga att jobba självständigt, är strukturerad och noggrann och har god administrativ förmåga. Vidare har du alltid kunden i fokus och har en god servicenivå både internt och externt. Du drivs av att lösa utmaningar och kommer med input i hur vi kan förbättra vårt arbete. Eftersom det ofta händer grejer och man måste planera om så krävs det att du är flexibel och stresstålig. Du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet kräver datavana och B-körkort.

Välkommen till oss på Ingarps Trävaror!!

För ytterligare information
Kontakta Krister Gustafsson tf Råvaruchef för ytterligare information på telefon 0381-40529 eller krister.gustafsson@ingarp.com

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att vi får in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3/6.
Skicka ansökan till jobb@ingarp.com

Om Ingarps Trävaror
Ingarps Trävaror är ett modernt sågverk i södra Sverige som kombinerar den senaste teknologin med gedigen kunskap och känsla för trä. Företaget har sedan starten 1947 varit i samma familjs ägo. Ingarps Trävaror står för hela produktionskedjan från avverkning till transport av sågat och förädlat virke. 50 procent säljs på den svenska marknaden och 50% exporteras. Huvudkontoret ligger i Ingarp strax utanför Eksjö. För mer information gå in på www.ingarp.com

Ingarp, en plats där vi känner samhörighet, visar varandra respekt och har roligt tillsammans. Gemensamt löser vi utmaningar och ger varandra möjlighet att utvecklas. Ingarp är en plats där jag vill vara.


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Söker du personal? Lägg in din platsannons här! Länket går till Jordbruksaktuellt i formuläret väljer du vilken tidning du vill visa annonsen på.

Skoglig Planerare till kontoret i Pålsboda

Ingarps Trävaror söker en Skoglig Planerare till kontoret i Pålsboda.

Sista ansökningsdag: 3/6 Läs mer
 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Björken, vilken multikonstnär!

Krönika: In i det sista tänkte jag att det här får bli en krönika om det stundande EU-valet och skogens roll. Men sen åkte jag söderut och mötte vårens spirande grönska vilket för en stund upplöste politikens virrvarr ur sinnet. Särskilt närvarande var björken – i form av höga pollenhalter och alla små musöronen som kommit att klä, de tidigare nakna grenverken. Och jag kände att det skulle vara på sin plats för mig, som skogsvetarstudent i björkarnas stad, att tillägna Sveriges vanligaste och kanske alldagligaste (?) lövträd en krönika. För även om få anser att björken är kungen i djungeln, så är den ständigt aktuell och inte minst inom skogsbruket där den är på frammarsch.

 

Kommentera