Sales Account Manager

Sista ansökningsdag: 2020-09-30

Ålö AB är världsledande när det gäller utveckling och tillverkning av frontlastare med tillhörande redskap till jordbrukstraktorer. Tillverkningen sker i Europa, Asien samt Nordamerika och marknadsförs globalt. Varumärket i Sverige är Quicke.

Nu söker vi en säljare till försäljningsorganisationen i Sverige då en av våra trotjänare går i pension. 

Som Sales Account Manager består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att besöka våra återförsäljare och sälja vårt sortiment av frontlastare med tillbehör och redskap. Du deltar på branschmässor och lokala mässor samt håller våra återförsäljare uppdaterade om våra produkter. Du rapporterar till Försäljningschef Skandinavien. 

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från jordbruksbranschen och av arbete med återförsäljare. Du har ett gott affärssinne, ansvarskänsla och samarbetsförmåga, samt är drivande och självgående 

Du har en god kommunikationsförmåga och behärskar engelska i tal och skrift. Du har god social kompetens, och har erfarenhet av att skapa och upprätthålla långvariga kundkontakter. Du har vana att hantera ansvar för ditt säljresultat och har frihet att själv bestämma över din arbetsdag. 

Ett större antal resor ingår i tjänsten. Tjänsten utgår från ditt hem, som vi helst ser är placerat i södra Svealand eller norra Götaland då du kommer besöka återförsäljare i hela Sverige. 

Arbetet är ett traditionellt säljarbete där du som resande besöker befintliga och nya kunder. Alla våra kunder är företagskunder (B2B). 

För mer information kontakta Finn Brännvall, Försäljningschef Skandinavien eller Linnea Östensson, HR. Du når oss på 090-17 05 00. 

Välkommen med din ansökan senast den 30/9. 

För att söka klicka här >


Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Sales Account Manager

Ålö AB söker en Sales Account Manager

Sista ansökningsdag: 30/9 Läs mer
 
Rådgivare Lantbruk

Ludvig & Co i Falkenberg söker Rådgivare Lantbruk

Sista ansökningsdag: - Läs mer
 
Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.

Sista ansökningsdag: 9/5 Läs mer
 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste