Partneransvarig agronom som brinner för ekologiskt lantbruk till LyckeGård

Vi söker dig som vill bidra med din kunskap om ekologisk odling i lantbruket. Som Partneransvarig agronom erbjuds du en varierande roll med internationellt fokus. Du blir en viktig spelare i vårt arbete att säkerställa stark etablering för LyckeGård på lantbruksmarknaden i Europa. Vi är inne i ett spännande skede både vad gäller vår egen utveckling men framförallt pågår en stor förändring i det globala lantbruket.

LyckeGårds vision är att bidra till ett hållbart lantbruk och en matproduktion som är sund för lantbrukare, konsument och vår miljö. Vi utvecklar och säljer innovativa lösningar med syfte att mekaniskt bekämpa ogräs och skadeinsekter. Vi har vårt ursprung i vår egen innovation CombCut som är en ogrässkärare som selektivt skär bort ogräs och används främst i ekologisk spannmålsodling.

Rollen

Efter initial etablering i Sverige för tio år sedan har exporten succesivt ökat och expansion har skett till nya marknader i Europa och i Nordamerika. I Sverige säljer vi direkt till lantbrukaren medan vår exportförsäljning sker via distributörer.

I en rådgivande säljande roll hos oss på LyckeGård blir du en viktig del av företaget som växer både omsättningsmässigt och personalmässigt. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att ansvara för våra distributörer och säkerställa god service & support till våra kunder i främst Europa. Vi har idag distributörer i de största marknaderna och med din kunskap och ditt brinnande intresse för lantbruk agerar du rådgivare, bidrar med kunskap samt arbetar med uppföljning för att hjälpa våra distributörer. I din roll agerar du också stöd och support för att nå rådgivare och agronomer runt om i Europa.

Dina ansvarsområden:

  • Försäljning- och budgetansvar för utvalda distributörer i Europa
  • Daglig dialog med distributörer, lantbrukare och agronomer via mail och telefon för uppföljning på försäljning och marknadsaktiviteter samt våra produkter och tjänster 
  • Marknadsföringsrelaterade uppgifter såsom medverkan vid mässor och events, fältdagar och demo-körningar
  • Initiera, driva och följa upp marknadskampanjer och säljaktiviteter
  • Utbilda kring mekanisk ogräsbekämpning och våra produkter & tjänster

Du arbetar primärt från vårt kontor i Malmö. Resor i tjänsten förekommer varje månad. 

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har en god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för service - du ser värdet i att skapa en bra kundupplevelse och att bygga relationer genom tillit och förtroende. 

Du är drivande och nyfiken såväl som van att ta egna initiativ samt trivs med att arbeta självständigt. God förmåga att organisera ditt arbete är av största vikt i tjänsten och vi tror att du är ansvarstagande samt uppskattar att skapa struktur. Du räds inte uppsökande arbete och du ser inga problem med att prata inför grupper när detta krävs. 

Vi tror att du har:

  • Utbildning som Agronom, lantmästare eller motsvarande inriktat mot växtodling
  • Obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift). Talar du tyska, franska eller övriga språk ses det som meriterande
  • B-körkort

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds möjligheten att träda in i en helt ny roll inom LyckeGård. Tillsammans sätter vi formen för hur vi ska arbeta för att driva våra distributörer och supportera våra kunder samt marknadsföra oss på bästa vis. Det innebär att du redan från start erbjuds goda möjligheter att forma din roll och vara med och påverka våra interna och externa processer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev.” Sista ansökningsdag är 2019-10-15, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Ansök via; https://roirekrytering.se/lediga-jobb/jobb/?jobbid=4538

För frågor rörande rekryteringen kontakta Niclas Wate; niclas.wate@roirekrytering.se alternativt 0734–353577.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Christian Bjärntoft; christian@lyckegard.com alternativt 0708507647.

Kontaktperson
Christian Bjärntoft, 0708-507647
E-post: christian@lyckegard.com Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Vi växer! Vill du vara med?

Agro Maskiner fortsätter satsningen i södra Sverige.

Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste