Centralt placerad skogs- och lantbruksspecialist

Danske Bank i Linköping söker skogs- och lantbruksspecialist

Brinner du för kunder och affärer samtidigt som du vill utveckla dig själv inom skogs- och lantbruksområdet? Har du kompetens inom ekonomi och känner en stark förankring inom svenskt skogs- och lantbruk? Då kanske du är vår nästa kollega i det centrala skog- och lantbruksteamet!

Vår expansion fortsätter och vi söker en specialist för att förstärka vårt centrala team. Förutom kollegorna på Agricenter i Linköping, så ingår du i vårt nätverk av tjugo engagerade skogs- och lantbruksspecialister runt om i landet.

Du kommer att fokusera på både gårdsägande privatpersoner och professionella företagare inom denna sektor. Mötet med kunderna sker såväl personligt som digitalt för att på bästa sätt tillfredsställa kundernas behov.

Arbetsbeskrivning
I rollen som central skogs- och lantbruksspecialist agerar du stöd och experthjälp till kontoren runt om i landet vad gäller prospektsbearbetning, kundintag, kundvård, analyser och värderingar. Du är också en del i det centrala strategi- och marknadsarbetet.

Vi söker efter dig som drivs av kontakter med såväl kunder som kollegor och brinner för att utveckla både andra och dig själv. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete, ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder i banken.

För att trivas i den här rollen har du en gedigen ekonomisk kompetens och en stark förankring inom svenskt skogs- och lantbruk. Du har ett offensivt affärsdriv kombinerat med struktur. Erfarenhet av rådgivning och försäljning är en styrka, om du arbetat inom bank- och finansområdet är det en merit. Du kommer att arbeta direkt ihop med chefen för affärsområdet för skog & lantbruk. Din placering är Agricenter i Linköping och arbetet innebär en del resor, inte minst till Stockholm.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Låter detta spännande?
Tveka inte att kontakta Johan Freij, affärsområdeschef Skog & Lantbruk på 070-510 52 75 eller Eva Wall, kontorschef AgriCenter på 076-723 26 50 om du har frågor eller vill veta mer.
 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka ansökan och CV senast 2019-02-24.

 

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

 

Till ansökan >

Kontaktperson
Maria Eriksson 072-141 56 35 maerik@danskebank.se Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

 

Senaste