Svenskt Växtskydd söker Kommunikationsansvarig

Svenskt Växtskydd söker Kommunikationsansvarig med ansvar för kommunikation och public affairs

 

Vi erbjuder en mycket omväxlande tjänst som bl.a. innefattar omvärldsbevakning, möten med politiker mest i Sverige men även på EU-nivån, myndigheter, andra branschföreträdare, närliggande lantbruksorganisationer och media samt kontakter med branschorganisationerna i våra grannländer.

 

Du är också ansvarig för föreningens kommunikation och påverkansarbete samt delaktig i mötesverksamhet och externa kontakter i samråd med verksamhetsledaren och styrelsen. Du kommer att representera branschen i olika projekt, i referens- och arbetsgrupper och dialoger med andra organisationer och agrara nätverk.

 

Vi söker dig som är utåtriktad och kommunikativ. Du är drivande och självgående och trivs med att finnas i debatten. Du har hög integritet, är lojal och förtroendeskapande. Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning och god kunskap om svenskt lantbruk. Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare, agronom eller motsvarande utbildning. Det är en fördel om du har erfarenheter av kontakter och arbete med svenska myndigheter.

 

Tjänsten är placerad i Stockholm och innefattar visst resande, huvudsakligen inom Sverige men även internationellt. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan som sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 376”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
ordf. Sören Pagh, tel. +45 408 351 24, verksamhetsledare Anders Normann, tel. 0705- 91 81 62 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

 

Kontaktperson
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller anna@kajson.se Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Affärsansvarig fältsäljare till Agro Maskin i Uppsala
Sista ansökningsdag: - Läs mer
 

 

Senaste