Jordbruksaktuellt söker ambitiös säljare

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa vårt företag att växa?

Vill du spela en nyckelroll i våra kunders marknadsföring, ha möjlighet att utvecklas som säljare, få ett brett kontaktnät och samtidigt hjälpa vårt företag att växa?

Vi söker dig som är optimistisk, resglad, noggrann och social. Du har gott självförtroende och ett smittande positivt sinne. Känner du igen dig – hör av dig till oss.

Du kommer att jobba självständigt, strukturerat och trivas med utmaningen att hjälpa våra kunder till bättre affärer. Du ska älska att jobba både med datorn, telefonen och på fältet med kunderna. Jobbet innebär både externa kundmöten och mycket kontakt på telefon. Du ska snabbt se kundernas behov och hjälpa dem till bättre marknadsföring. Du kommer både att få utveckla relationen med befintliga kunder och etablera relation med nya kunder.

Denna tjänst kräver att din familjesituation inte hindrar att du reser en hel del, främst inom Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Vår ömsesidiga ambition är såklart ett långt förhållande. Vår huvudort är Örebro. Vi har också kontor i Lidköping och på Vreta Kluster utanför Linköping. För denna tjänst ser vi helst placering i Örebro, men kan eventuellt tänka oss placering i Lidköping eller Vreta Kluster. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information

Läs mer om oss på www.ja.se med flera webbplatser.
Ring gärna Stefan Ljungdahl, VD på 019-16 61 34, vardagar 9-16.

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2018-07-25. Vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen tidigare om vi finner rätt kandidat.

Så söker du

Skicka oss ett e-brev där du berättar om dig själv, dina meriter, dina löneanspråk och vad just du kan tillföra oss. Bilagor är välkomna. E-postadressen är stefan@ja.se


E-post: stefan@ja.se Företagets hemsida


Anmäl dig till vår platsannonsbevakare


Vi söker rådgivare inom bygg, växtodling, ekonomi och miljö
Sista ansökningsdag: 31/10 Läs mer
 

 

Senaste