Hon ryter ifrån om statens ersättning av fjällnära skog

Video. Se Helena Lindahls (C) krav på att staten ska ersätta fjällnära skog.  

Kammarkollegiets uttalande om ersättning i fjällnära skog har väckt starka reaktioner.  Helena Lindahl (C) har gjort en  uppmärksammad video om ämnet.  

Skogsaktuellt har tidigare skrivit om statens behandling skogsägare som äger fjällnära skog.

Läs mer: Staten: fjällnära skog är värdelös

Ämnet togs även upp i ett reportage på TV4 förra veckan då Kammarkollegiet uttalade sig om utredningen och menade att ingen ersättning ska utgå till skogsägare i fjällnära skog som fått sin avverkningsanmälan nekad. Nu har Helena Lindahl (C) ställt en skriftlig fråga till landsbygsminister Sven-Erik Bucht om hur han ställer sig statsrådet till att begränsa möjligheterna att få intrångsersättning för fjällnära skog.

Men det är Lindahls video som fått den största spridningen och i skrivande stund har den delats 2011 gånger på facebook.  Se Lindahls video nedan (vänsterklicka för ljud): 

 

Skogsaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 11 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

#Meskoog

#Metoo-kampanjen blir säkerligen en vattendelare när det gäller umgänget mellan män och kvinnor. Man ska vara tondöv när det gäller att läsa av samhällsdebatten om man fortsätter med skamliga tonfall och grepp mellan könen. Kort sagt: det gäller att hålla tassarna och tonsillerna i styr!
I och för sig verkar det ofta handla om andra saker än sex. Få män är väl så dumma att de tror att en kvinna skälvande av åtrå kommer att kasta sig om halsen på den man som tafsat på henne och verbalt gått över gränsen. (I och för sig finns det damer som också burit sig illa åt.)

Kommentera