Ny affärsområdeschef för Södra Skog

Olof Hansson har utsetts till affärsområdeschef för Södra Skog. Hansson har tidigare varit tillförordnad chef för affärsområdet och kommer fortsatt ingå i koncernledningen.

Olof Hansson är 42 år och utbildad skogsvetare och ekonom. Hansson började på Södra som skogsinspektor 2003 och har sedan dess haft roller som områdeschef, marknadsanalytiker och virkeschef.

– Olof har en gedigen bakgrund med djup kunskap och erfarenhet av Södra Skogs uppdrag och ansvar. Olof kommer vara en tillgång i vårt fortsatta arbete med att förbättra den långsiktiga lönsamheten inom Södra, säger Lars Idermark, vd och koncernchef i ett pressmeddelande.

– Jag är glad över att ha fått förtroende att få leda Södra Skog och det är med stolthet men också ödmjukhet som jag tackat ja till det ansvaret. Jag ser fram mot att leda Södra Skog i ett expansivt skede med en ökad virkesomsättning tillsammans med alla engagerade medarbetare.  Samtidigt fortsätter vi att utveckla våra erbjudanden till medlemmarna, säger Olof Hansson, affärsområdeschef Södra Skog.

Skogsaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 09 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste

#Meskoog

#Metoo-kampanjen blir säkerligen en vattendelare när det gäller umgänget mellan män och kvinnor. Man ska vara tondöv när det gäller att läsa av samhällsdebatten om man fortsätter med skamliga tonfall och grepp mellan könen. Kort sagt: det gäller att hålla tassarna och tonsillerna i styr!
I och för sig verkar det ofta handla om andra saker än sex. Få män är väl så dumma att de tror att en kvinna skälvande av åtrå kommer att kasta sig om halsen på den man som tafsat på henne och verbalt gått över gränsen. (I och för sig finns det damer som också burit sig illa åt.)

Kommentera