Derome expanderar i Norge

Derome ökar sin verksamhet i Norge genom förvärv av en takstolsfabrik i Svarstad cirka 10 mil sydväst från Oslo.

 

Genom köpet tar Derome ytterligare ett steg på den norska takstolsmarknaden och stärker sin position. Verksamheten i Svarstad har 14 anställda och startades 1993. Verksamheten omsätter cirka 25 miljoner kronor och har förutom verksamheten i Svarstad säljkontor i Oslo och i Gjerstad. Tillträdet till den nya fabriken var den 1 januari 2018. 

 

- Det här blir ett utmärkt sätt för oss att vidareutveckla vår etablering i Norge, säger Mats Lindblom, vd för Deromes takstolsverksamhet i Norge i ett presmeddelande. Med vår nuvarande takstolsfabrik i Minnesund har vi börjat i liten skala för att lära oss den norska marknaden. Nu tar vi ytterligare ett steg i vår målsättning att vara en stabil aktör på den norska takstolsmarknaden.

 

Derome drivs idag av andra och tredje generationen av ägarfamiljen. Deromegruppen har 2000 medarbetare och omsättningen beräknas uppgå till 7,5 miljarder kronor under år 2018.

 

Skogsaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@skogsaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 08 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Relaterat

Senaste

#Meskoog

#Metoo-kampanjen blir säkerligen en vattendelare när det gäller umgänget mellan män och kvinnor. Man ska vara tondöv när det gäller att läsa av samhällsdebatten om man fortsätter med skamliga tonfall och grepp mellan könen. Kort sagt: det gäller att hålla tassarna och tonsillerna i styr!
I och för sig verkar det ofta handla om andra saker än sex. Få män är väl så dumma att de tror att en kvinna skälvande av åtrå kommer att kasta sig om halsen på den man som tafsat på henne och verbalt gått över gränsen. (I och för sig finns det damer som också burit sig illa åt.)

Kommentera